Du visar för närvarande Augusti och september update

Augusti och september update

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Uncategorized

Det var ett tag sedan en uppdatering kom ut från oss. Sommaren är över och det är full fart. Svenska Eracingligan har kommit igång, Majors Series fortsätter vara spännande och Touring Car Scandinavia har bara 2 race kvar.

Om vi börjar med Svenska Eracingligan.
GT3 säsongen har inte startat superbra men Daniel Holmer ligger P10 efter 4 race.
Nytt för denna säsong i NASCAR är att vi kört 18 race innan en vinnare ska koras. Alexander Wegert kommer P2 efter en dramatisk målgång med 4 förare över mållinjen inom några tusendelar. Grymt kört. Jonas Skoglund tar även han en grymt fin P6 i sin grymt snygga Picked Last bil.

I Majors Series går det också bra. Som team ligger vi enbart 5 poäng efter NRG inför söndagens race på Canadian Tire Motorsports Park. I förar mästerskapet så tävlar vi om positioner och kan efter helgen race ha 6 förare i top 10. Alexander Olsson är tillbaka efter sommaruppehåll och teamet står redo. Glöm inte att kika in på Twitch kockan 18.00 söndag kväll.

 

I vår egen liga för Touring Cars går det också bra. Här ligger Daniel Holmer på en P2 med 2 race kvar. Vi körde senast på Laguna Seca.
Det har varit väldigt roligt att vara arrangör till en egen liga och hoppas förarna och ni som följer våra highlights gillar det lika mycket som oss.

Vi har även hunnit med ett litet event här i Västerås där vi åkte ut med två setups och erbjöd ungdomar i Tillberga att testa på både iRacing och Dirt Rally 2.0. Det var lärorikt och ett bra litet test inför hösten och vår stora satsning till att öppna en träningslokal för er esportare.

På återseende

/Marcus