Du visar för närvarande Bright Esports Racing vecka 10

Bright Esports Racing vecka 10

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:blog / iRacing

Bright Esports har Tre nya förare att presentera:

Tidigare under året har Oliver Wallin anslutit till oss på Bright Esports. Oliver kommer från GT sport men gör nu ett ordentligt intåg i iRacing och framförallt GT3.
Under förra veckan har även bröderna Broberg anslutit till oss på Bright Esports. Sebastian och Philip är nya på simracing och iRacing, båda började i januari detta år. Sebastian har redan gjort några race i SEL GT3 och han kör också en Touring Car i https://www.theracingline.org/rltc En liga där man kör kval plus 3 heat. Förra måndagen startade Sebastian 9a efter ett bra kval men hade lite otur och slutade tillslut på en P22. Touring cars är helt nytt för Bright Esports så ska bli roligt och se vad Sebastian kan göra här.

Förutom dessa fantastiska nyheter har vi även kört en hel del race under veckan.

Amelie körde Nascar Iracing Series och slutade P11 i sin split, Stefan har kört en legends bil på Talladega och slutade P10.

Vi har kört Svenska Eracingligan där Daniel Holmer körde upp sig till en stark P9 och vår nyaste förare Sebastian körde upp sig 30 platser och slutade P12. Watkins var banan och vi hade flera förare top 10 men tyvärr händer det ett par saker på banan som gör att vi tappar lite på Prima i förarmästerskapet. Vi håller fortfarande en P4.

Under helgen har vi bland annat kör olika iSNF race där bland annat Alexander Wegert kommer P3 i cup series på Talladega. Ett bra samarbete med Marcus Hagman och Linus Broström från Fors eSports.

Största förväntningarna hade vi på Majors Series där vi kommer till start med 7 förare. 6st i top split och 1 i split 2. Även här lite blandat resultat men Daniel Holmer åker in på en grym P3 i heat 2 och Alexander Olsson åker in på en P5 i båda sina heats. Marcus i split 2 kör upp sig till en P6 i heat två så även om vi hade oflyt så får vi med oss en hel del poäng. Vi körde en V8 legacy Ford/Holden på en bana i Australien, Oran Park. Detta var nytt för många i teamet men vi tar med oss mycket lärdom till nästa race.

Ha en bra vecka så hörs vi här nästa måndag!

/Marcus