Du visar för närvarande Bright Esports Racing vecka 11

Bright Esports Racing vecka 11

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:blog / iRacing

Ännu en vecka har gått och under vecka 11 hände det ganska lite på banan. Förutom några mindre bra resultat i iSNF så körde teamet i torsdag ut på Watkins Glen i våra next gen cup series NASCAR bilar.

Det visade sig vara en bra kombination för oss och Daniel kör in på en grymt bra P5. Bästa resultatet sedan säsong 1 för Bright Esports.
Våra fina resultat gör nu att Bright Esports by Glacial har tagit sig in på top 10 i team mästerskapet i Svenska Eracingligans NASCAR serie.

Förutom det här har flera i laget uppgraderat både rattar och riggar. Det är fantastiskt vad mycket jobb alla lägger ner på detta.

Självklart satt vi bänkade under F1 premiären igår och det var väldigt spännande. Jag som skriver detta håller egentligen inte på ett team så för spänningen är det fantastiskt roligt att Ferrari har två bilar på pallen. Tycker också det är bra för sporten att Haas får en top 10. Sedan måste vi ju diskutera lite om vad Red Bull lyckats göra. Vi har läst lite olika men det verkar vara så att den nya bränslepumpen inte tar upp de sista dropparna som finns i tanken. Hoppas Red Bull får till det här till nästa race då bilen verkade snabbare är Mercedes.

/Marcus