Du visar för närvarande Bright Esports Racing vecka 12

Bright Esports Racing vecka 12

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:blog / iRacing

Denna vecka har återigen varit en aktiv vecka för Bright Esports. Allt från GT3 på Zolder till Talladega med med 87 års NASCAR bil.

Daniel i sin GT3 Lamborghini hade serie premiär i en ny liga, UKSimRacing. Första racet gick på Zolder i Belgien, en bana som stått värd för F1 under 70 och 80 talet.
Efter ett grymt fint kval så startar “Blomman” på en P4. I det första av två heat så kör den grymt snabba Lambon över målinjen på en P3. I heat två med reverse grid kör “Blomman” återigen in på P3 och vinner det första racet. Grymt fint kört.

Självklart har vi även kört i Svenska Eracingligan under veckan som gick. Här körde vi på Kansas Speedway. Förutom ett fint race av Amelie som kör in på en P13 så hade vi Andreas på en P15 och Holmer på en P19 av de 41 förarna som kom till start.
Jonas har även gjort premiär i sin nya design av 87 års NASCAR modell. Jonas kör in på en P3 på Talladega i UK&I Series. Tills nästa vecka har vi även tagit fram två varrianter av en vintage Bright Esports 87!

Vi kunde inte heller missa gårdagens batalj i Fi1 loppet. Tack vare både Drive to Survive och den fantastiska starten på 2022 års F1 säsong kommer vi troligen börja skapa lite F1 content!

Ha en grym vecka!

/Marcus “Macensi” Strömberg