Du visar för närvarande Bright Esports Racing vecka 15

Bright Esports Racing vecka 15

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:blog / iRacing

Sebastian och Daniel vinner varsitt heat på Watkins Glen i sina TCR bilar.

Det var en lugn vecka för Bright Esports då det varit uppehåll i Svenska Eracingligan samt många andra serier på grund av Påsk.
Sebastian, Philip och Daniel körde på söndagen race två i TCR ligan av Chicane Online Racing. I heat ett får både Philip och Daniel problem tidigt men Sebastian gör ett grymt race och vinner. I Heat två är det full omvänd startordning och även om Sebastian gör ett riktigt bra jobb och kör upp sig till en P3 så vinner Daniel heat två med bravur. Det var riktigt bra racing och vill ni kika på loppet i efterhand kan ni göra det på vår twitch kanal där vi sände live.

Förutom ovan TCR race har vi tränat på Majors Le Mans 24h som kommer gå av stapeln 4-5 juni. Vi kommer ställa upp med minst 2 bilar, denna LMP2 samt en GTE Ferrari. Detta är ett av årets största event efter Daytona24h samt Nurburgring 24h.

Glöm inte och checka in våra produkter i shoppen och passa på att bli en supporter till oss, då får ni tillgång till en app med erbjudanden och rabatter från våra partners samtidigt som ni stöttar Bright Esports att öppna vår första träningslokal.

Tack att ni tittar in här så hörs vi igen nästa måndag!

 

//Marcus