Du visar för närvarande Bright Esports Racing vecka 9

Bright Esports Racing vecka 9

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:blog / iRacing

Resultat och uppdateringar från vecka 9.

Det har varit en intensiv vecka för Bright Esports. Förutom att vi arbetat på bra med hemsidan, översatt den till engelska, gjort den snabbare och lagt till mer information under “team” så har vi hunnit med en hel del racing också.

De förare som varit mest aktiva i veckan är Daniel Holmer och Amelie Fagrell. Båda dessa har gjort fantastiska resultat i den Amerikanska ligan iSNF samt Svenska Eracingligan.

  • Torsdag 3e mars körde vi ut med 5 bilar i race 3 av Svenska Eracingligan och dess GT3 liga. Det var ett intressant race som var uppdelat i två heat. I heat 1 fick några förare i andra team problem med soppa vilket vi i Bright Esports hade listat ut på förhand. Under de 30 första minuterna behövde man spara 1-2 liter för att komma över mållinjen. I race 2 startar 4 av våra 5 förare i top10 och håller det hela vägen till mål. Alexander tar en P5 följt av förare på P6, P7, P8 och en bra avslutning av Håkan som kommer P16.
  • Lördag 5e mars körde Amelie både Indycar och Trucken på Talladega i iSNF med fantastiska resultat, P5 i Indycar och P3 i Trucken.
  • I söndags 6e mars var det återigen dags för iSNF. Både Xfinity och cup series skulle köras där Holmer får en grymt fin P2 i Xfinity och Amelie gör en fantastisk insats i sin #00 NASCAR 6th gen och rullar in på en P10

Nu till veckan(10) är det återigen GT3 race i Svenska Eracingligan, denna gång på Watkins Glen. Racet går på torsdag klockan 20.35, sänds live på www.twitch.tv/svenskeracing samt hos oss på Bright Esports 

Vi kommer fortsätta med dessa uppdateringar på måndagar så kom gärna tillbaka.

 

/Marcus