Föregående bild
Nästa bild

Redan v 1 kommer vi hålla ett nytt camp.
Håll utkik efter uppdateringar här... Kan bli årets bästa julklapp!

FAQ

Vanliga frågor!

Traversgatan 17, 72138 Västerås(Bakom ICA maxi)

Man anmäler sig under “Camps” 

Lägret sker onsdag den 1 november tom fredag den 3e november. Dagtid mellan 09.00-17.00
Bra att komma lite innan för att antingen logga in eller koppla in sin utrustning. 30min innan öppning kommer dörrarna öppnas

Är du under 15 år behöver du ha en förälder som presenterar sig och lämnar kontaktuppgifter. 11 år är den lägre gränsen för “Bli en bättre e-sportare” 

Våra träningar under lägret kommer byggas och delas i förväg. Vi börjar dagen med genomgång och sedan kommer det vara många spelmoment med fokus på teamwork och hur vi pratar med varandra. 
Lunchpaus och mellanmål kommer serveras i pauser. 
Extra dryck och snacks finns att köpa på plats.  

Bokar man att spela på vår utrustning kommer man spela på setups från shark gaming. Det är gaming datorer med 3060 kort, mus, tangentbord och hörlurar från shark samt en gaming stol. Det går bra att ta med egen mus/tangentbord/hörlurar.

I paketet BYOC, ta med din egen utrustning ingår bord och eluttag. Det ni behöver ta med är dator/konsol(konsol fungerar utmärkt för Fortnite) stol, skärm, tillbehör som mus, tangentbord, hörlurar och kontroll vid behov. En nätverksbabel som är 2 meter samt ett grenuttag för den ström ni behöver. Man får bara ta med 1st skärm på max 32tum.