FAQ

Vanliga frågor!

Traversgatan 17, 72138 Västerås (Bakom ICA maxi Erikslund)

Vi har endast öppet för tidsbokade sällskap. Övrig tid är dörrarna låsta. Vill ni komma förbi och kolla in lokalerna kan ni maila oss på info@brightesports.com så hittar vi en tid för det.

Absolut! Världens bästa present till den som har allt. Gå in i vår shop så hittar ni massa härliga presenttips!

Är du under 15 år behöver du ha en förälder med första gången, för att se hur allt går till. 

Det går bra att boka simulatorerna som kompisgäng, kollegor eller företag. Vi har också haft GoKart klubben i Västerås här under flera veckor, som deras vinterträning.

Att tänka på är däremot hur lång du är. Bäst sitter du om du är över 140 cm lång för att nå till allt. – Ett mini-LAN utan allt släp på datorerna. 

Tanken med gamingrummet är att ni bokar ett eget rum hos oss i 3 timmar, och spelar tillsammans på vår utrustning! Ni kan vara 5-10 personer. Vi har en person på plats under tiden och vill ni ha en ett strukturerat upplägg så säg till i förväg så löser vi det! 

Vill ni ta med mat, maila oss på info@brightesports.com så kan vi tipsa om bra restauranger. 

Det är när vi gör ett upplägg till er med uppvärmning, övningar och utmaningar i ert valda free to play spel. Det kommer innebära pauser med enklare aktiviteter för att få upp pulsen, träna reaktionsförmågan, röra på kroppen och få fokusera ögonen på något annat.