Om oss

Bright Esports grundades sommaren 2019 av Marcus Strömberg och Emily Kandell Strömberg.  

Vi har haft våran lokal sedan 2022, den kallar vi för Bright Esports Arena. Arenan är 300 kvm stor med flera gamingrum, ett stort rum med fyra racingsimulatorer, ytor att umgås på och en mindre kiosk. Här kan vi erbjuda strukturerad e-sport, afterwork, event, födelsedagskalas, gamingkvällar, LAN, konferenser och mycket mer!  

Tänk på arenan som en plats där du kan utöva din e-sport tillsammans med dina vänner och kollegor. Det kan också vara en plats för din e-sportförening och nya kontakter! Ett syfte med Bright Esports Arena är att samla e-sport under ett tak och skapa gemenskap. Vi vill också bygga en brygga mellan de få proffsklubbar som finns idag och alla e-sportare som sitter hemma och vill vara en del av ett team.  

Idag hyr Västerås Esportförening in sig i våra lokaler. De skriver såhär: 

“VEF startades i juni 2023. Vi är en av de första e-sportföreningarna som är godkända av Svenska e-sportförbundet och Riksidrottsförbundet. Vi är också en av få e-sportföreningar som också erbjuder ungdomsträning. Vi vill öka kunskapen om e-sport, krossa fördomar och bryta normer kring idrotten.  

Kom till oss för att umgås, utvecklas och ha kul! Hoppas vi ses snart!  /Marcus & Emily