Seriepremiär i Svenska Eracingligan säsong 2

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:iRacing
Jonas P13 (foto:Kimm Johansson, No Emission Motorsport)

Torsdag den 29e april får ändå ses som en stor milstolpe för Bright Esports som team! Vi kom till start med två bilar och många träningstimmar är nerlagda. Daytona International är en klassisk superspeedway där det går extremt snabbt! Kvalet gick bra och vi startade tillsammans i racet runt två bilar från No Emsission.

Starten

Tyvärr så råkar Marcus i bil #64 ut för en olycka redan på första varvet och får åka in i depån på 8min reperationer. Jonas klarar sig bra genom detta och kör sagts men säkert upp sig så pass mycket att han leder ett par varv och tar viktiga poäng!

Bil #64 i starten! (foto:Kimm Johansson, No Emission Motorsport)

Marcus lyckas ändå åka ut på banan och rullar in bil #64 på en P28 och tar viktiga poäng! Jonas race går däremot mycket bättre och det i hans tävlingspremiär, han rullar in bil #183 på en hedrande P13. Jonas hade känning på en top 10 men tyvärr räckte inte soppan och ett depåstopp på näst sista varvet fick hända! Här får teamchefen ta på sig fullt ansvar med dåliga rekommendationer. Nästa vecka ska vi köra på Watkins Glen men mer info om det kommer.